Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Social Icons

A A A

Jak nie marnować jedzenia - przemyślana lodówka, to nasze pierwsze warsztaty prowadzone przez Magdalenę Piotrzkowską z Ekofabryka Zakład Usług Komunalnych w Wejherowie Sp z o.o.. Ile jedzenia ląduje w koszu, a ile moglibyśmy ponownie przetworzyć. Sposobów na jego wykorzystanie jest masa, wystarczy chcieć. Woda z mytych warzyw ląduje w zlewie? A można nią podlać kwiaty! Fusy po kawie do kosza? A można wykorzystać je jako nawóz do roślin. Dziękujemy za te cenne porady! Tak oczywiste, a tak ważne!

330795825_1842307306149626_7931311479567580858_n (1)
330795825_1842307306149626_7931311479567580858_n
330833314_634293675168225_7206960448299035710_n
330836140_910808163292522_2399411918425100512_n
330939897_1768107693583018_935841060243957078_n
330955933_767494964269912_6015934097789272060_n
330981573_1861680157544737_8745225057969825628_n
330982188_744271777267105_8844737892746230812_n
330982577_1354031498770641_231260966020590889_n
330986597_507438201472207_8250819841165674558_n
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Działalność biblioteki wspierana jest ze środków:

4
3
wmbg
kultura